Despre noi

Instruments CHT și-a început activitatea în anul 1996, specializându-se în furnizarea de echipamente industriale și instrumentație de proces – traductoare, contoare, acționări, armături industriale, aparatură pentru achiziții de date și comunicații industriale, tehnică de calcul industrială, soluții IoT, dar și servicii de montaj, punere în funcțiune, service. Asigurăm și servicii de proiectare, dezvoltare și implementare a soluțiilor pentru automatizări, sisteme SCADA, IoT, sisteme de încălzire bazate pe pompe de căldură, adaptate nevoilor clienților noștri.

Implicarea noastră în oferirea de produse și servicii de cea mai bună calitate este garantată prin certificarea sistemului integrat de management al calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale, în conformitate cu standardele internaționale ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 și OHSAS 18001:2007.

Instruments CHT este certificată Siemens Solution Partner – Automation and Drives, demonstrând calitatea soluțiilor, competența și experiența noastră în domeniul instrumentației de proces și automatizărilor industriale. Parteneriatele noastre cu lideri în domeniu precum Emerson, Wika, ICP DAS, Adeunis, Axiomtek, Buderus, Sectoriel ne oferă posibilitatea de a oferi soluții inovative, complete, performante și scalabile, care răspund perfect cerințelor clienților.

iso9001ohsas18001iso14001ssp-ad